bruttoløn

Det frie digitale valg

EN STRATEGISK FREMTID

Bruttolønsordninger er vejen frem for en mere tilfreds arbejdsplads, og indebærer fordele for både arbejdsgivere og medarbejdere.
Kort fortalt er en bruttolønsordning en aftale, hvor du som arbejdsgiver giver medarbejderen adgang til personalegoder, som bliver modregnet i medarbejderens bruttoløn. Dine medarbejdere får billigere adgang til en række produkter som f.eks. IT-udstyr som en ny telefon eller computer samt software, forsikringer, reparationer og garanti ordninger. Omkostningerne trækkes direkte fra den ansattes bruttoløn.

Bruttolønordninger er blevet en populær og efterspurgt løsning for store såvel som små virksomheder. Mentech kan skræddersy en løsning efter enhver virksomhed- og medarbejders individuelle preferencer.

Hvorfor bruge bruttolønsordningen som et strategisk værktøj

Bruttolønsordning kommer virksomheder og medarbejderne til gode

Ordningen giver dine medarbejdere mulighed for at købe de produkter de ønsker, og kan samtidigt være med til at skabe en positiv balance mellem arbejde og fritid.

En klar fordel ved at vælge en bruttolønsordning er også at det resulterer i en lavere skattepligtig indkomst for medarbejderen. Det betyder at medarbejderen i sidste ende, skal betale mindre i SKAT af sin månedsløn.

Når medarbejderen er glad, er effektiviteten højere. Det har i sidste ende en positiv indvirkning på virksomheden. På den måde skabes en fordelagtig cirkulær balance mellem ansatte og virksomhed.

Fordelene ved bruttolønsordning - en attraktiv arbejdsplads

En bruttolønsordning bidrager overordnet set til et bedre employer brand – en attraktiv arbejdsplads, hvilket tiltrækker og fastholder dygtige medarbejdere. Endvidere betyder det lavere omkostninger for dit firma og større overblik. Går man mere i dybden er der flere grunde til dette. Dine medarbejdere får mulighed for at arbejde med IT udstyr, som de selv har valgt, uden at det koster ekstra for dig som arbejdsgiver. Det bidrager til øget produktivitet og arbejdsglæde. Er uheldet ude, kaffen spildt over et produkt, eller skal udstyret opgraderes? Der er en serviceløsning inkluderet i samarbejdet med Mentech. Den direkte support mellem dine medarbejdere og Mentech vil alt andet lige frigive en masse tid og kræfter i din IT-afdeling.

Mere om skattereglerne

Når vi taler om bruttolønsordninger, taler vi også om skatteregler. Vil du blive klogere på reglerne for at købe IT, software og service på bruttolønsordning, kan du kontakte Mentech. Vi kan fortælle dig om, hvorfor det er muligt at købe elektronik på bruttoløn uden at blive beskattet af dem.

Vi kan også oplyse dig om de formelle krav og regler, der findes ved udarbejdelse af en bruttolønsordning. Kort sagt – alt, hvad der vedrører regler og lovgivning om bruttolønsordninger, samt hvordan netop din virksomhed skal forholde sig til det.

Bruttoløn

Det frie digitale valg