Employee Mobility Solution (EMS)

Det frie digitale valg

FRIT VALG AF IT-UDSTYR

Din virksomhed kan nyde flere fordele ved at kombinere en bruttolønsordning med en Employee Mobility Solution fra Mentech (EMS). Ud over at dine medarbejdere frit kan vælge hvilken computer eller mobiltelefon de ønsker at bruge på deres arbejdsplads, tilbyder vi også følgende skræddersyede total- og tillægsløsninger: Hardware til dine enheder, softwareværktøjer, datasikkerhed, supportlinje samt service, skade, garantibehandling og meget mere.
Det sikrer ikke kun glade og effektive medarbejdere, men også en mærkbar reduktion i virksomedens it-driftsomkostninger med mere effektivitet af arbejdstiden.

Så nemt er det at fremtidssikre din arbejdsplads digitalt

01

Ingen ekstraomkostninger

En EMS løsning fra Mentech koster dig ikke ekstra. Det sparer tværtimod din virksomhed for unødvendige udgifter. Ud over at dine medarbejdere frit kan vælge fra vores store udvalg af IT-udstyr, kan jeres virksomhed også spare penge på administration. Da Mentech påtager sig at løse dagligdagens sædvanlige IT-udfordringer, frigiver det også tid fra jeres egen IT afdeling. Dermed kan I varetage andre presserende opgaver.

Vis mere...

Udgifterne til det valgte IT-udstyr fordeles endvidere mellem medarbejderen, arbejdsgiveren og skattevæsnet. Som arbejdsgiver betaler du helt det samme, som normalt ved køb af udstyr til en ansat. Den resterende andel deles mellem medarbejderen og skattevæsenet. Dette er en attraktiv løsning for både firma og medarbejder, særligt eftersom beskatningen er mindre på IT-udstyr til arbejdspladsen end på indkomsten.

02

Nem registrering

Når I vælger en EMS løsning hos Mentech, registreres virksomhed og medarbejder gennem vores brugervenlige bestilling- og service portal. Denne ydelse følger automatisk med i løsningen.

Med denne portal undgår du, som arbejdsgiver den tunge administrative opgave det er, at køre med fleksible lønpakker.

Når det ønskede IT-udstyr skal vælges, gøres det gennem denne nemme og overskuelige portal.

03

Reparation og support

Hos Mentech er god service vores absolutte højeste prioritet. Vi ønsker at du og dine medarbejdere får en god kundeoplevelse, samt hurtig og effektiv løsning og svar på henvendelser. Vi er til for at hjælpe og vejlede med alt inden for elektronikbranchen.
Vi har speciale i reparation og service af et stort udvalg af IT produkter. Vores teknikere er autoriserede, og vi benytter derfor kun originale dele. Vores mange års erfaring inden for branchen og effektive arbejdsrutiner betyder, at du får svar på en eventuel reparations sag inden for 24 timer – oftest samme dag. 

04

Frikøb – ingen økonomisk risiko

Hvis en medarbejder stopper og ønsker at overtage IT-udstyret, så varetager vi administrationen. Alternativt tilbyder vi at frikøbe det udstyr der bliver til overs.

Med denne løsningsmodel slipper I for at bruge tid på det administrative, og at brænde inde med enheder, som I ikke længere har brug for. Din virksomhed løber dermed ingen økonomisk risiko.

Hvorfor er Mentech det rigtige valg

Hos Mentech tilbyder vi reparation af alt dit IT udstyr, uanset mærke og model.
Som autoriseret reparatør kan vi også tilbyde garanti reparationer på bl.a. Apple, Samsung, Huawei, Acer & Motorola produkter.